2 tankar kring ”Den avslutande anteckningen från 4S…

 1. Joakim F

  Hej KP!
  Läget? Jag kollade på ett inlägg du postade, ”Att sälja en vetenskaplig dröm” och undrar: har du nåt litt.tips ang ”double visibility”? Sitter och funderar på en artikel jag skall börja skriva som handlar om att vara både forskare och praktiker i ett sammanhang där forskare och praktiker skall mötas (idealt sett). Din blogg/dina bloggar är grymt bra, Kalle, riktigt givande för tips om böcker, infall, kultur… Keep up the great work!

  /Forzamalm

 2. Kalle P Inläggsförfattare

  Yo Force-ore,

  roligt att du gillar posterna! Har lagt lite mindre tid på bloggandet under 2010, men försöker få ut lite grejer ibland.

  Har inte kollat mer på ”double visibility”-begreppet. Gissar att det är Birgitte Gorm Hansens eget begrepp – hon verkade duktig, men har inte läst någonting av henne. Bra att du påminde mig om detta, för övrigt, ett rätt intressant och användbart begrepp. Man borde nog göra något med det… Vi kan höras om detta framöver!

Kommentarer är stängda.