Berg, UKON, SD, kritik

Mitt jobb som kritiker är plötsligt inte längre att vara småkinkig kring subtila detaljer och oroa mig över smygande narcissism i det intellektuella landskapet, nu handlar det om att grovhugget fetbejaka alla intelligenta avvikare.

Läs Aase Bergs recension av UKON och Caroline af Ugglas samarbete. Texten kopplar samman psyko-grejen med en diskussion om fascism (i ordets mer abstrakta mening) på ett lyckat sätt. Det är precis såhär vi måste börja diskutera valutgången – som jag var inne på i Dagens Arena häromsistens.

På tal om kritik: Förra veckan höll jag och Otto en föreläsning på doktorandkurs på just temat ”hur tänka om kring kritik?”. Bilder finns här – funkar inte minst som citatsamling.

2 tankar kring ”Berg, UKON, SD, kritik

  1. Kalle P Inläggsförfattare

    Bild 12 är roligast, apropå Latours diskussion om kritikerns dubbel-knock: Fe­-TISH!!! Fakt­-AHHH!!!

Kommentarer är stängda.