Om katedraler, basarer och hackers på Chalmers Arkitektur

OK, nu har jag äntligen fått summera upp tankarna kring stadsutvecklingsprocessen för Södra Älvstranden i Göteborg.

Hur som helst, arkitekturstudenterna som tvingades lyssna på mitt (och Andreas, se nedan) prat – om moderna experter och postiga kritiker, om The Wall och The Matrix, om Deweyanska offentligheter och Prigoginsk självorganisering, om abstrakta maskiner och hacking – satt snällt kvar.

Den som orkar kan ju lyssna på ljudupptagningen i ogg-format, klicka nedan, och kolla på bilderna i flash. Förhoppningsvis blir föreläsningen någon form av paper i framtiden… man jag har ju bangat sådant förr. 🙂

Andreas

2 tankar kring ”Om katedraler, basarer och hackers på Chalmers Arkitektur

  1. Karl Inläggsförfattare

    Japp, 99 our 68 lever – jag behöver nånstans där jag kan dumpa mitt material. Och ja, vi måste absolut catcha upp för att se hur vi kan hålla Göteborgsgrytan kokande.

Kommentarer är stängda.