4 tankar kring ”Bäst om FRA so far

 1. Kalle P Inläggsförfattare

  Japp – det som är roligt är att se hur ”alla” frihetligt sinnade sluter upp kring denna frågan.

  Dessutom – jag har börjat tänka att de som kan rädda dagen inte finns i filmen. Kanske är ett annat gäng vi kan hoppas på: det gamla gardet av frisinnade och socialliberala folkpartister – de som fortfarande minns Segerstedt-traditionen? Eller vad tror du?

 2. jimmy

  Suveränt fyndigt klipp! Hoppas det finns åtminstone en handfull borgerliga riksdagsledamöter som sporras av den.

  All cred till Mattias och Fredrik!

 3. Marcus

  Oj, jag har faktiskt ingen aning. Det var före min tid. 🙂 Nu för tiden (fast det kanske alltid varit så?) så verkar folk rätta sig duktigt efter partipiskan. Efter denna omröstning, då röken skingrat sig, kommer vi kunna skilja agnarna från vetet.

Kommentarer är stängda.